Trouble Crew

Trouble Crew

De la infiintarea trupei si pana in prezent, Trouble Crew si-a dobandit un renume atat in zona streetdance-ului, cat si in lumea showbiz-ului de la noi din tara.

Este una din cele mai bune trupe de streetdance din Romania, cu membrii dedicati si pasionati, care lupta zi de zi pentru a deveni campioni mondiali. Au castigat numeroase premii nationale si internationale, colaboreaza cu artisti romani cunoscuti si participa la numeroase show-uri TV. Astazi, Trouble Crew reuseste sa ii molipseasca pe cei din jur cu energia pe care o emana, pofta de viata si dragostea pentru dans. Alaturi de ei, oamenii invata sa iubeasca dansul si inteleg ca fiecare miscare din viata de zi cu zi poate prinde culoare, atunci cand este exprimata prin dans.

Trouble Crew este trupa care face spectacol si incanta publicul cu fiecare aparitie, fie la concursuri in tara si strainatate, spectacole si evenimente private, emisiuni si concursuri televizate . Sunt un exemplu pentru juniorii Trouble Dance Company, care sunt antrenati si pregatiti de membrii Trouble Crew.

Trouble Crew, un vis devenit realitate

De-a lungul timpului, au intampinat multe incercari si provocari, care i-au facut mai puternici, motivandu-i sa lupte si sa munceasca in fiecare zi pentru visul lor.

Trouble Crew este locul unde multi isi doresc sa ajunga, insa foarte putini sunt cei care reusesc sa reziste.

Argentario Hip Hop Awards 2017

2nd Place at Large Category

 

Trouble Crew in ROME

 

Trouble Crew Subpage photos

Photos

Trouble Crew Subpage videos

Videos