Trouble Crew

Trouble Crew sigla

De la infiintarea trupei si pana in prezent, Trouble Crew si-a dobandit un renume atat in zona streetdance-ului, cat si in lumea showbiz-ului de la noi din tara.

Este una din cele mai bune trupe de streetdance din Romania, cu membrii dedicati si pasionati, care lupta zi de zi pentru a deveni campioni mondiali. Au castigat numeroase premii nationale si internationale, colaboreaza cu artisti romani cunoscuti si participa la numeroase show-uri TV. Astazi, Trouble Crew reuseste sa ii molipseasca pe cei din jur cu energia pe care o emana, pofta de viata si dragostea pentru dans. Alaturi de ei, oamenii invata sa iubeasca dansul si inteleg ca fiecare miscare din viata de zi cu zi poate prinde culoare, atunci cand este exprimata prin dans.

Trouble Crew este trupa care face spectacol si incanta publicul cu fiecare aparitie, fie la concursuri in tara si strainatate, spectacole si evenimente private, emisiuni si concursuri televizate . Sunt un exemplu pentru juniorii Trouble Dance Company, care sunt antrenati si pregatiti de membrii Trouble Crew.

Trouble Crew, un vis devenit realitate

De-a lungul timpului, au intampinat multe incercari si provocari, care i-au facut mai puternici, motivandu-i sa lupte si sa munceasca in fiecare zi pentru visul lor.

Trouble Crew este locul unde multi isi doresc sa ajunga, insa foarte putini sunt cei care reusesc sa reziste.

Our awards

trouble crew 1

Crew

Members

 

 

 

Ambasadorii Romaniei in SUA subpage

Ambasadorii

României în S.U.A.

Trouble Crew a castigat Locul 1 la Romanian Hip Hop Dance Championship 2015 by Hip Hop International Romania si s-au calificat pentru World Hip Hop Dance Championship care va avea loc in luna august in San Diego. Este a 5-a oara cand se califica pentru Campionatele Mondiale, iar in 2015 au reusit sa obtina cel mai mare punctaj din 47 de trupe.

1st place TROUBLE CREW Hip Hop Crews Adults
1st place Mihai Pirvulet 1vs1 Bboy Battle
1st place Mihai Pirvulet & Mihai Mateas 2v2 All Styles Battle
2nd place Laurentiu Gavan 1vs1 Bboy Battle
2nd place Andreea Mihaesi & Florin Lixandru 2v2 All Styles Battle

Trouble Crew win1

Read more

Trouble Crew Subpage photos

Photos

Trouble Crew Subpage videos

Videos