Trouble Summer Camp 2014

Trouble

Summer Camp 2014

In fiecare an, Trouble Dance Company organizeaza Trouble Camp-uri (cantonamente) la munte si la mare.

Summer Camp-ul de anul acesta a fost unul extraordinar.

Ca de fiecare data am ales ca si locatie complexul turistic , de sport si agrement, Perla Venusului in statiunea Venus (site oficial -> Perla Venusului).

IMG_1354

Trouble.ro a stat de vorba cu Florin Lixandru, coordonatorul pregatirii centralizate desfasurata in cantonament:

trouble.ro: Felicitari pentru un alt cantonament reusit. Distractie, mare si soare sau munca, antrenamente si febra musculara?
F.Lixandru: Cate putin din toate. Scopul nostru pentru fiecare cantonament este pregatirea fizica si psihica a cursantilor, socializarea si nu in ultimul rand pregatirea dansatorilor de toate varstele pentru urmatoarele concursuri la care vor participa. Bineinteles farsele, nisipul si marea au fost ingredientele care ne-au ajutat sa imbinam utilul cu placutul.
trouble.ro: Cum ti s-au parut copiii in acest cantonament din punct de vedere al antrenamentelor?
F.Lixandru: Am fost placut impresionat in primul rand de vointa si ambitia lor, care conteaza mai mult decat posibilitatile lor fizice sau deprinderile motrice, care se pot lucra in timp.
trouble.ro: Ce parere ai despre generatia de copiii de anul acesta?
F.Lixandru: Copii talentati, unii dintre ei foarte promitatori, insa ca la orice adolescent in perioada de crestere exista anumite situații, anumite ganduri sau sentimente care daca nu sunt gestionate corect la momentul oportun sunt daunatoare, atat pentru copil, cat si pentru grupul de dansatori din care face parte.
trouble.ro: In fiecare vara am mers la Perla Venusului. Cum ti s-a parut organizarea de anul acesta a statiunii, atmosfera de pe plaja si oamenii in general?
F.Lixandru: Perla Venusului este deja parte din Trouble Dance Company. Sunt oameni frumosi, cu care am colaborat in fiecare an foarte bine si care ne-au ajutat sa le oferim copiilor, cu care am mers in fiecare an, toate conditiile propice desfasurarii activitatilor noastre.
trouble.ro: Cum te-ai simtit alaturi de echipa de instructori pe care i-ai avut alaturi in acest cantonament?
F.Lixandru: Instructorii cu care am colaborat au fost exact ce am avut nevoie si m-au ajutat sa-mi indeplinesc toate obiectivele pe care mi le-am propus. Sunt oameni care s-au implicat 100 % in activitati si orice sugestie din partea lor a venit in directia de a imbunatatii orice activitate planificata.

In continuare, trouble.ro a stat de vorba si cu Tudosa Ioana, una dintre cele mai bune prezente ale acestui cantonament:

trouble.ro: Buna Ioana sau Bebe, ca asa ti se spune pe la noi. Cum ti s-a parut cantonamentul de anul acesta?
Bebe: Cantonamentul de anul acesta a fost unul frumos, munca depusa la antrenamente si activitatiile de grup l-au facut sa fie special.
trouble.ro: Instructorii Trouble Dance Company au cazut de acord sa fi numita cel mai bun performer, atat ca dans, cat si ca pregatire fizica, al acestui cantonament. Ce parere ai despre acest lucru?
Bebe: In primul rand, pentru mine, Trouble Dance Company este ca a doua familie, asa ca tot ceea ce fac, fac din suflet si cu multa pasiune.
trouble.ro: Ai avut cea mai buna si cea mai constanta performanta pe toata durata cantonamentului. Cum ai reusit?
Bebe: In ciuda faptului ca, am fost accidentata o buna perioada de timp, la umar, nu

_MG_1517

m-am lasat de antrenamente. A fost greu sa-i vad pe ceilalti colegi ai mei dansand si eu, fiind cu mana bandajata, neputand a ma alatura lor. Dar am avut grija de mine, de conditia mea fizica si primind o energie buna din partea colegilor am revenit cu forte proaspete. Mi-am dorit foarte mult sa merg in acest cantonament, asa ca am facut tot posibilul sa fiu in forma.
trouble.ro: Ce ii sfatuiesti pe toti cei care vor merge anul viitor in cantonamente?
Bebe: Ii sfatuiesc sa se distreze, sa participe la toate activitatile de grup si sa fie spontani, sa faca cu drag acel lucru. Inveti foarte multe lucruri noi, care mai tarziu te vor ajuta in viata, asa ca ai numai de castigat!

Pictures

More pictures here.